Openingstijden
Maandag: 9:00 – 13:00
Dinsdag:   9:00 – 20:30
Woensdag: 9:00 – 17:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 8:30 – 13:00
Zondag: Gesloten

Image Alt
Salon Moos

Team

Priscilla

Priscilla

Even voorstellen

Hoi, ik ben Priscilla (37), trotse eigenaresse van Salon Moos!
Ik ben getrouwd met Bram en samen hebben wij een zoon Moos(8), waarnaar Salon Moos is vernoemd. Wij wonen naast de salon en daar zal je ook af en toe onze hond Beer voorbij zien lopen.

Inmiddels heb ik al ruim 20 jaar ervaring, in verschillende functies, in de kappersbranche.

Mijn werk is mijn passie! Daarvoor vind ik het belangrijk dat wij als team ons blijven ontwikkelen door volop trainingen te volgen bij onder andere Davines, McClean CurlSys, Mrs. Weave & Colourlab.

Mijn specialiteit is het knippen van krullen (ik ben opgeleid tot ‘Master CurlSys’) en het zetten van weaves.

Ik heb veel vriendinnen waar ik graag mee afspreek. En houd ik ervan om af en toe te sporten. Maar ook keihard ontspannen op een actieve of juist relaxte vakantie.
Spiritualiteit wekt steeds meer mijn interesse. Daarom vind ik het erg belangrijk dat jij als klant, met een fijn en ontspannen gevoel de salon verlaat. Gelukkig hebben we daarvoor de heerlijke massagestoelen bij de wastafel en een warme handdoek voor extra ontspanning.

Hopelijk zien we jou snel (weer) in de salon!

Elzemiek

Elzemiek

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Elzemiek(32). Ik woon samen met mijn vriend Davy, en onze poezen, in het mooie Beesd.

Samen met mijn ouders heb ik een landelijke lifestyle winkel: het Lingeleven in Leerdam.
In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn paard Kyra.
Verder houd ik ook van creatief bezig zijn en leuke dingen doen met vrienden.

Mijn specialiteiten zijn: Highlights, opsteken en het zetten van weaves.

Maartje

Maartje

Even voorstellen

Hey allemaal, ik ben Maartje! Na het afronden van mijn vwo-opleiding stond ik voor een belangrijke beslissing. Na lang twijfelen heb ik besloten mijn hart te volgen en mijn passie voor haarstyling na te jagen. Momenteel ben ik druk bezig met mijn opleiding bij B-academy om mijn dromen waar te maken. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe vaardigheden in te zetten en jullie een fantastische ervaring te bieden in de kapsalon. Ik nodig jullie van harte uit om een bezoek te brengen aan ons, waar ik jullie graag verwen met een heerlijke hoofdmassage. Tot snel!

Duurzaam

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel. In het dagelijks leven vind ik het belangrijk om hierbij stil te staan en mijn leefstijl hierop aan te passen. Hierbij hou ik rekening met (biologische) voeding, producten en kleding. Door kleine aanpassingen en bewuste keuzes in het dagelijks leven, kan je de impact op het milieu al snel verkleinen. Want alle beetjes helpen! 🙂